chybí mi

chybí mi

Anotace: ..hořčík

chybíš mi v zorném poli
v náručí
chybíš mi pod šeříkem v květu
v písečných dunách dětských hřišť
na křídlech strmých letů

za jízdy
stezkou kolem vody
v pletenci prstů mých
chybí mi vůně dětských peřin
tvůj přirozený smích

chybí mi dotek
ten co mrazí
na vnitřní straně snů
do hnědých studánek
pohled vřelý
občasný kontakt jemný,smělý

chybí mi bilynkové rady
zbytečně zakrývané vnady
voňavá kostka k namazání
plnění snů a tajných přání
sčítání hluchých dnů a nocí
jedno mi nechybí
..ten prázdný pocit


a tak se natáhnu v nugátovém snění
pralinku na jazyk
...snad se něco změní
Autor poeta, 18.05.2012
Přečteno 342x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Iwetta, Tanecnice, Gudula, Květka Š., Nevratný obal
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak je možný,že něco tak krásného,dokáže napsat chlap...

31.05.2012 14:27:52 | Liduška

Tak a teď jsem provařená;-)

31.05.2012 14:30:50 | poeta

třeba pole povyroste...

21.05.2012 11:12:02 | enigman

spíš ho zaberou pro dálnici

21.05.2012 13:09:15 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí