Naleť mi znova

Naleť mi znova

Anotace: Naleť mi znova hloupý chlapče...

Sbírka: Mé stavy

Naleť mi znova,
a zas a znova sedni mi na lep
řeknu Ti milá slova
která pro Tebe znamenají svět...

Řeknu ti co budeš chtít slyšet...
a ještě víc,
vyždímám tě jako citronek,
a neuplyne ni měsíc.

Prostě jsi nepoučitelnej,
tak dobře ti tak
sedneš mi na lopatu
tak ještě dvacetkrát...

Co já můžu za to že se neumiíš poučit
a budeš nám ženskejm pořád věřit,
co na tom že se nebojíš do všeho jít
když jen my tě dokážeme festovně ublížit..
Autor Redingar, 20.05.2012
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: Mikko Johannes Antero Haaveilija
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí