Není všechno zlato co se třpytí

Není všechno zlato co se třpytí

Anotace: Báseň o tom že každý z nás je ptáčkem v tomto světě a může se nám stát že se necháme chytit na nějaké to "zlato" a přijdeme o tu svoji svobodu.

Chytily ptáčka svobody ho zbavily. Sladce mu zpívaly křidélka zastřihly aby jim neuletěl. Už nebude létat po lesích a lukách svým zpěvem radost přinášet. Větrem se nechat unášet. Volnost o tu přišel když ho do klece zavírali smutně k nebi vzhlížel. Chtěl by zas pocit volnosti prožít. Ne už je pozdě o tom může jen snít. Už je pozdě.
Autor Pavouk, 22.05.2012
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Danger, Redingar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ypsilon není totéž co í, i když se občas neví, tak třeba třpyt je zvučně tvrdý i vyjmenovaný.

01.08.2012 17:55:05 | Lilien

chybi tomu pohyb,na mě to umírá moc brzo :-) ale je to tvoje.

01.08.2012 17:49:56 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí