Mořské dno

Mořské dno

Anotace: Psáno v jeden smutný den 21.5. 09

Na tichém dně
Mých podmořských hlubin
Se v kalných odlescích
Lesknou perly
Mých moudrých slz


V otázkách ponořených
Do ranních přílivů
Jsou ukryty vzpomínky
Na věčné oceány
A slaný vzduch

V mořské pěně
Kde umírají nelétaví ptáci
Se topím
A dýchám jen krystaly soli
A mávám monotónním korýšům

A z těch hlubin
Ze světa panenské čistoty
Se dívám na útesy
A další nešťastníky
Jež kráčejí vstříc vlnám
Autor Karmínka, 22.05.2012
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí