přání a čekání

přání a čekání

Anotace: čekání na kopretinu...

Tak strašně bych si přál,
vískat tvoje rusé vlasy,
dívat se ti do očí,
držet tě kolem pasu,
usínat s tebou v náručí.
protože poslední dobou a jenom kvůli tobě
se se mnou svět točí...

Vím že to tě spíš odradí tyhle řádky,
ne nejsme malí a nevěříš na pohádky.
A přeci toužíš jako každá po svém princi
co přijede na bílém koni,
jenže to se dovíš až ke konci,
až když je po všem, až když je po ní...

Nic mezi sebou vyřčeného nemáme,
žádná slova typu miluji Tě,
a já se bojím to říct
nejsem si jistý tím co to je
ale vím že tímhle stylem mě to jistojistě "zabije"

Prostě mě udolá ta neustálá otázka
máme něco spolu, chce mě nebo ne
a tak čekám na kopretiny
aby mi řekly co se bude dít
a ať už to dopadne jakkoliv
teď mám pocit že s tebou chci být

Nevěřím kytkám,
a ty nevěř kartám,
nevěř kouskům papíru
s obrázkama postaviček
co místo nás maj určit to
co je práce sudiček...
Autor Redingar, 22.05.2012
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí