Tvář smrtí vroubená...

Tvář smrtí vroubená...

Anotace: Listopad 2009...

Z tváří vroubených vlastní smrtí
Lze odezírat jejich žal
A ze rtů rozedraných zuby
Si může přečíst každý, čeho se bál

Do slepených vlasů vplétáš rebarboru
A vůně omamná plní žluklý vzduch
Kyselá pachuť v ústech a v hrudi žár
Zapaluje trousivou nemoc bolavých vzpomínek

Spánek věčný není útěchou
Když štěstí před očima protéká prsty
Smutek sedával za lemem žebroví
A sám si přál sundat svatozář

Nikdy nepovede armádu spásy
Nesklidí ovoce vlastních činů
Ani se neohřál a už mizí v dáli
Jen před zraky zůstává tvář smrtí vroubená
Autor Karmínka, 23.05.2012
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí