Ztracena

Ztracena

Anotace: par versu od ztracene duse

Zivotem bloudim ztracena..
Jako duse osamocena..
Neni nikdo, kdo by me mel rad..
Nemam na to pravo snad?
Jiz nechci byt panenkou na hrani..
Jen na postelove radovani..
chtela bych byt stastna..
Nekym laskyplne objimana..
nekym, kdo by me opravdu miloval..
Ne jen v posteli vyuzival..
Pokud bys mne chtel poznat, napis..
Pokud jsi dalsi, kdo me chce jen vyuzit, jine odepis!
Ja uz trpet nechci.. Kdyz me srdce krvaci..
Autor Priserenka, 23.05.2012
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec mi prijde trochu kostrbatej. A nemyslim si, ze jsi priserka a nemyslim si, ze by Te nemohl mit nikdo rad...

09.07.2012 14:36:47 | Havran S-Krim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí