Ledový Chrám

Ledový Chrám

Anotace: O lásku nelze prosit, jen bojovat ale tvrdé odmítnutí, srdce zmrazí.

Jak ostří meče probodává lidská těla,
tak mé srdce ničí tvá krutá slova,
bez citu zavřu srdce do chrámu,
bez slitování pohřbím ho navždy
pod ledovou strání,
v truhle bez klíče,
už nikdo se k němu nedostane,
slzy jak rozžhavené uhlí,
po tváři sjíždějí a krvavé jizvy
zanechávají, srdce vytrhnuto,
ale dost bolesti,
z ledu, nenávisti, zla a hrdosti,
Končím v temnou bytost se změním!
Autor Mausik, 23.05.2012
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí