Mrholí

Mrholí

Anotace: Tam, v parku, za dávných časů

Soumrak se snáší
ve světlech kaluží

drobnými slzami
pozdního léta

Tam, v parku

do dávných vzpomínek
do písku u nohou

zahleděn upřeně
prázdnotu světa

Tam, v parku

tichý a shrbený
na mokré lavičce

slepené pramínky
stříbrných vlasů

Tam, v parku

někoho v náručí
na stejné lavičce

kdys vroucně objímal
za dávných časů
Autor buburadley první, 28.05.2012
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí