Trny růže

Trny růže

Anotace: Cožpak se takto psát může???

Sbírka: Mé já

V nocích tak nekonečných
kdy vítám hvězdy
jako mé přátele
v slzavých údolích.

Hvězdy co svým jasem
šeptají mi, jak malý já jsem
malý jak kapka krve
co dopadne po polibku trnu
na mou tvář.

V nocích, kdy kapky krve
jsou padající z duše
jen měsíc svůj stálý příběh píše
a já marně se ptám
kdy poprvé
ty trny od krve
dotkly se mé kůže
ty Trny růže.

Cožpak takto psát
se může?

Může z pera muže,
který by svou silou
měl spíše skály lámat?
Autor Tom XVI, 31.05.2012
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: gallatea, poeta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmy trnite..pekne

31.05.2012 20:32:33 | poeta

drobnost..trny se dotklY...

31.05.2012 20:10:18 | Tanecnice

A jejda...samozřejmě. Stydím se...opraveno. Děkuji. :-)

31.05.2012 20:45:36 | Tom XVI

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí