Chybí mi

Chybí mi

Anotace: Krátká reakce na příspěvek nejmenované osoby na nejmenované sociální síti.

Chybí mi to, o čem denně sním
to na co myslím i když spím.


Chybí mi to v co doufám stále
však ve vzduchu je stále "ale".


Chybí mi to, co chci já jiným dát
abychom se spolu mohli krásně smát.


Chybí mi to, proč vůbec já chci žít
a tak o tom musím (bohužel) jenom snít.

Autor King Peky, 01.06.2012
Přečteno 474x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Sinuhet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí