Milovat..

Milovat..

Anotace: Bez zbytečných slov.. Bez vzpomínek.. Bez ztracených slov.. Bez podmínek.. Pro ty co...

Bez zbytečných slov..
Bez vzpomínek..
Bez ztracených slov..
Bez podmínek..
Pro ty co žijou,nebo taky ne..
MUSÍM to říct:miluju je..

Bez zbytečných slov..
Bez vzpomínek..
Bez ztracených slov..
Bez podmínek..
Pro ty co žijou,pro tebe
musím ti říct:
MILUJU TĚ..

Pro ty co jsou sami..aby nebyli..aby žili a nezemřeli
I když vím co se stane - bez budoucnosti,bez naděje..
Za ta tichá slova bez tebe..
Dusím se ,protože miluju tě!

Snad se někdy potkáme..
Ještě se neznáme..
Autor Veronika Nina, 02.06.2012
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Kyška, Mikko Johannes Antero Haaveilija
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tuhle báseň si čti, až tě něčím naštve...

29.01.2013 23:31:39 | Robin Marnolli

Snad se někdy potkáme..
Ještě se neznáme..

05.05.2013 21:52:50 | Veronika Nina

jednou to příde...

05.05.2013 23:08:03 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí