Večerem

Večerem

Anotace: Pocity z jednoho večera

Sbírka: Za zrcadlem...

Večerem bloudíš
v tmách svých nálad,
zvláštní pocity plné
záhad.

Večerem bloudíš,
stále jen sám.
Musíš se ptát,
kde tě mám?

Přijdeš?
Musím se ptát,
zda dveřmi vejdeš,
když večerem bloudíš.
Snad cestou ke mně
nezabloudíš.

Stále čekám na den,
kdy objevíš
klíč.

Stále čekám na den,
kdy otočíš jím
ve dveřích.

Večerem bloudím,
tiše sám.
Kde je ten den?
Kde tě mám?
Autor Karel Letník, 03.06.2012
Přečteno 407x
Tipy 4
Poslední tipující: MA t HA, Cizí neštěstí
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí