Slabost

Slabost

Anotace: Někdy jsou chvíle, kdy je toho na nás prostě příliš...

Sbírka: Složené z papíru

Pořád jsem jen člověk
plný snů a nadějí
jehož cesta životem
vede křivou kolejí.

Když na to příjde
probrečím noc
někdy jsem slabá
až příliš moc.

Podeléhám
nejde stále vítězit
sílu pevně na nohou stát
mít
a odvahu s osudem se prát
ne nestačí
někdy hrdost mít
nestačí jen hodně chtít.

Někde mám tu hranici
kde kolena se lámou
kdy sjíždím mimo silnici
a stávám se slabou
hlava moje končí v dlaních
a slzy prostě tečou...

Tečou, kanou, padají - zastavit se nedají,
Když jsem slabou potají - posteli mé slzy šeptají PROČ
Autor exKlarka, 06.06.2012
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy jsou chvíle, kdy je toho na nás prostě příliš... souhlas

06.06.2012 08:10:59 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí