U hranice života, ale ne lásky

U hranice života, ale ne lásky

Anotace: Co jsme po smrti? víme vůbec, že umíráme?

U hranice života, ale ne lásky


Hranice života, ale ne lásky,
já k ní blížím se, já při zimě života
vrásky a vousy pokrývají mou tvář
nebo snad jen mladý jsem?

Na sklonku života, ale ne lásky
ležím tu na hrobě, při zimě života
jarní úsměv a chmýří na líčkách
nebo snad jen starý jsem?

Po konci života, ale ne lásky
ležím mezi mrtvými, v chladu a bez života
ani už nevím, zemřel-li jsem stár, nebo mlád
protože zemřel jsem, tak co jsem?

Jsem jen číslo v mrazáku
čekající na pitvu...
Přečteno 507x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí