Stav

Stav

Anotace: Dílo stvořené při noční procházce, o samotě, na lavičce u rybníka.

Sedím.

Sedím sám.

Na lavičce

u rybníka

a pro sebe si povídám.

 

Toužím.

Toužím dál.

Po tobě

a po všem

tak já bych si tě strašně přál.

 

Smutním.

Smutním stále.

Ať spím

či jenom ležím

přec tebe nemám neustále.

 

Sním.

Sním o tvé kráse.

Jen tak

proč ne

když s láskou svou jen znám se.

 

Pláču.

Pláču jak nemluvně.

Jen pro tebe

a tvé srdce

však tvářím se tak pochmurně.

 

Nevím.

Nevím za co mě kdo trestá.

Nechci zlato

jenom tebe

je to moje láska prostá.

Autor King Peky, 08.06.2012
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí