Tenkrát zemřela láska.

Tenkrát zemřela láska.

Anotace: Po dlouhé době zpět. Bolest srdce silnější jak osoba má. Vím je to složité psaní, třeba ani nedává smysl,ale každá věta jeden okamžik be lásky.

Ticho přichází krokem andělů,
Letecké perutě padlého chmíří.
Sopečná láva třímá srdcem bolesti.
Srdce tisíce kusů kdysi celkem
Tichý pád do hlubin zapomnění.

Krok v kroku sápe těla mrtvých.
Smuteční obřad ke smíchu radostí.
Jít do dáli,
usínat v tvrdé posteli.
Není nic co by hřálo.

Jsme ničím,
jsme víc než nic.
Jen srdce v krvi bolesti usíná.
Láska jest tichým vrahem,
nemaje nože, mající citu.
Padlé chmíří v citech
Jít do dáli,
umírat v tvrdé posteli

Křídla havraních perutí,
letecké perutě černých andělů,
Jít , zastavit se.
Zemřít nad náhrobkem vlastní tuposti.
Nic nevnímám,
cestou dál smrt jen nohy líže.
Za patami se práší.
Viděti ve snu jméno.

Nad náhrobkem nikdo nepláče.
Jen jedno tělo leží bez života.
Přišel o lásku,
beze jména stal se umrlcem.
Jít do dáli,
Zemřít v tvrdé posteli.

Zemřel pro lásku
Miloval ctěnou ženu.
Smrt lásky přišla ve lži.
Zastavit se,
smrti podlehnout.
Úmrtí v tvrdé posteli.
Autor Carlos, 11.06.2012
Přečteno 417x
Tipy 4
Poslední tipující: mauvais-ange, polibek.smrti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí