Naděje umírá ...

Naděje umírá ...

Anotace: asi takhle

Nechci se furt jen litovat,
ale když si to všechno přehraju,
jak tíha myšlenek nutí mě svědomí zpytovat,
tak já svůj život vlastně nežiju.
Kdykoliv jsem dal své srdce do hry,
dočkal jsem se jen drtivé prohry.
Kdykoliv když jsem začal doufat,
začal se se mnou svět houpat.
V hlavě mám jen černé myšlenky
a v srdci jen velkou díru,
myslím na všechny ty domněnky
a už nemám žádnou víru.
Teď už jen sbírám odvahu,
jsem totiž velký srab,
ať kulku si hlavou proženu
a poprvé zachovám se jak chlap.
Autor Nechana, 25.06.2012
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí