Položím se do milosrdné náruče spánku

Položím se do milosrdné náruče spánku

Položím se do milosrdné náruče spánku
kde ve tvých vlasech tymián voní
jen možná pro ni, tu kterou dosud nepoznal
hedvábný šátek odhodil opodál.

Jak na bál půlnoční oblékl se
klusem běžel vstříc černým koním
cloním hvězdnému jasu abys nezahléd´
že v obilí je stvořen zvláštní květ.

Smět na chvíli se položit tak
a jak pták v objetí peří
být ten co věří pohádce o kráse
kdy zlo nakonec zdolá se.

Jsi ďábelský
kouzlo v tobě skví se
v jemné vlnce rtů
kartu divokou jsem sejmula
a smutné skóre je nula.

Ponořím se do láskyplné náruče spánku
tam v mých vlasech voní tymián
už tady pán není
jen pokolení mučedníků
co místo srdce v ruce drží dýku.

Jen lásce dveře otvírám.
Ve své zlobě tak zůstaneš sám.
Autor Jiřinka Mignonka, 27.06.2012
Přečteno 511x
Tipy 7
Poslední tipující: Lioness, enigman, Radhuza
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

otevřeně..

30.06.2012 12:05:57 | enigman

díky kočkopse:)

28.06.2012 15:25:33 | Jiřinka Mignonka

Líbí se mi tvé vyjadřování, způsob psaní, i když tento typ veršů není tak úplně mým TOP:-)

28.06.2012 15:10:52 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí