Umírání duše

Umírání duše

Anotace: Bádání v složitostech lidské duše

Nenávistný pohled,
Oči plné zloby,
Spí falešné vize,
Oprajíc se o mdloby?
Zkušenost a ideály,
Co se plíží kolem,
Vášeň která končí v duši,
Jantarovým polem…

Sklem sleduji abstrakci,
Co plíží se pod pohovkou,
A hraju se svou duší vabank,
Srdce kouslé korálovkou…

Jsem z kamene a oceli,
Co nůž násilně oddělí
A pramen krve prýští ze mě,
Krev ze srdce,
Žluč a sémě…

Za život jsem posbírala mnoho vášně,
Mnoho citu,
A má duše umírá
Z nedostatku blahobytu…

Vášeň se skromně hromadí ,
Když smutně krotnu za úsvitu,
A duše stále umírá:

Snad z přemíry blahobytu?

Utopené svědomí,
A bezvědomí srdce,
Které bije divoce,
Nestále a prudce..

Přelétavá stabilita
Krotne, ničí moje já,
A zkalená falešnou identitou..

Já pomalu

umírám
Autor Ammazonic, 30.06.2012
Přečteno 455x
Tipy 4
Poslední tipující: Dračičák, enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koukám, že na úhly pohledu tu nejsem jenom já :-)
Pěkná hlavně ten začátek je super.

08.07.2012 10:03:21 | Dračičák

Asi... asi děkuju:))

08.07.2012 11:17:45 | Ammazonic

to záleží na úhlu pohledu...

30.06.2012 22:11:49 | enigman

Ano...to záleží...

01.07.2012 09:31:40 | Ammazonic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí