Přání

Přání

Anotace: ... Báseň o přání, kteŕe se neslpní, láska srdce a hlavy se stále nedá spojit ...

PŘÁNÍ

Zabloudilo daleko od mé hlavy,
Však v srdci zůstává napořád,
Jsou to jen moje představy,
Ale proč si je nedopřát?

Když mám jich plnou hlavu,
Srdce má náhle dosti,
Propadlo totiž v žalu,
A nemá čas na milosti.

Přání mé se nesplnilo,
Hlava je bez srdce,
Někam zase zabloudilo,
A mě je trpce velice.

Tak další den zas budu hledat,
Mé přání k vyplnění,
Bohužel, se nic nedá dělat,
Přání se ve skutečnost nepromění.
Autor Ančos, 04.07.2012
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: lexus, tato22, clara
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň.
Možná si nepřeješ správně, protože jinak se přeci každé naše přání splní .-)

10.04.2020 23:02:48 | Jaruška

Úža!! ;))) :*

04.07.2012 10:03:56 | clara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí