Kruh z ohňa

Kruh z ohňa

Anotace: Nová báseň, myslím, že sa mi podarila. Písala som ju pri emóciách lásky a nenávisti..

Padá na nás
bezhviezdna tma
v diaľke počuť hukot vôd, 
a ja tu stojím a pozerám na tvoj tieň.
 
volám na teba
opakujem tvoje meno.
no ty stojíš chrbtom ku mne.
nenávidíš ma.
 
pozbieram všetku energiu
spálim spomienky na teba.
ohňom si označím kruh svojho sveta.
nepustím sem nikoho.
 
vytvorím si vlastný západ slnka,
vytvorím si jas striebornej luny.
keby si sa chcel vrátiť...
neodpustím ti.
 
tanec so samotou
na oslavu noci.
kúzla s krvou
esenciou života.
 
tu v kruhu ohňa necítim bolesť.
stojíš tam stále.
nepozriem na teba.
nech ťa vezme prúd spomienok
do temnoty zabudnutia.
a ja zasmejem sa
pri svite luny.
Autor Liz-D-Darker, 06.07.2012
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím s první částí anotace :o)

06.07.2012 13:52:41 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí