Bez vlků

Bez vlků

Anotace: vlkům se strácím a nacházím se sama v sobě, v létě, které začíná...v tom, že zase nic nezvládám, ale stále mi tak strašně chybí ty moje lesy...

 Chtěla bych život prožít pomaličku,

jako stařec, který, jen tak přežívá.

V podvečer sednout si na lavičku a vidět,

vše tak, jak se má...

 

Chtěla bych zase znova, do svůch lesů.

Tam kde vlci štastni jsou, projít zelené stráně,

najít cestu ,tu svou stracenou...

 

Chtěla bych znova cítit vítr,

při běhu ho ochutnat.

A v nočním  volání z lesů,

na vždy zůstat spát...

 

Autor Liduška, 11.07.2012
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Redingar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak se rozběhni...

08.10.2012 01:08:32 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí