Ztraceno

Ztraceno

Anotace: ...

Ztracená váza, klíč od truhly, 

střepiny střepů a kvantum mokrých cest, 

svět na cucky obrátit a nechat si to líbit, 

utonout v moři hebkých hvězd. 

Naleznout klíče ke ztraceným zámkům, 

psí obojky a nikde žádné čokly, 

vymítit rostliny pak vypěstovat růže. 

Pracovat ve dne a odpočívat prací v noci, 

snadně, ach snadně dostávat se k moci. 

Teror a válku rozpoutat v boji za mír, 

pro začlenění oddělit se schválně. 

Koulit koule aby hranaté se zdály 

a ze sta dvě sta udělat. 

Pak mouchu zabít lehce pro neřest, 

blbnou nám mladé a mládí zblblo je, 

nečestní snadně, těžce lživí páni. 

Já chci  jen pryč od lidí, být sám a nebýt… 

na dně

Autor C. Woolf, 12.07.2012
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis, Noc17
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí