...hloubka..

...hloubka..

Anotace: ..

tam nahoře zuří vítr, tvůj nepřítel i spojenec
kývá divoce větvemi a sráží vrcholky stromů
když roztáhneš ruce, nemusíš udělat ani krok
a dole tě přikryje svými křídly rudočerná tma
došel jsi neuvěřitelně na konec
už nemusíš hledat cestu domů
dopil jsi z poháru všechen mok
tiše usínáš, hloubka tu sílu má
Autor te.re., 12.07.2012
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí