...čekání...

...čekání...

Anotace: ...čekání...

čekání je někdy slza
řeže, a jindy nebolí
není to trpělivost
ale otravná moucha
mává křidýlky, trochu drzá

čekání a odevzdání
smutek duše
málokdy radostné
když se můžem těšit
...těšit na setkání

čekání zatvrzuje
stává se pískem v poušti
každodenní únavou
zlomená větev
co časem poletuje

čekání na smrt, na život
strach, co mrazí
zapomenutá součástka
otázka bez odpovědi
zmatený lodivod
Autor te.re., 14.07.2012
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Nergal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A na co čekáš ty? )

17.07.2012 15:54:18 | Nergal

:-)....psala jsem to dávno,myslím,že už nečekám na nic...

17.07.2012 23:36:12 | te.re.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí