Boj

Boj

Anotace: Boj z pohledu raněného.

Tmavoočko kam se díváš?
Kafe slané v ruce dřímáš,
slzy osuš,
Ty růže za to nemohou,
odlož nůžky,
zavolej anděle pomohou

Nikdo nezná tvůj žal,
velitel vykřikl pal,
přímo do srdce.
Zdi se hroutí,
já vím, jak to rmoutí.
Město ve troskách zůstalo,
jen to dítě v tobě povstalo,
k boji.

Zrychlil se tep,
muži pozvedli cep.
Nikdo nepřežil...
Autor Mera, 16.07.2012
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí