poslední z cest

poslední z cest

Anotace: ..

běžím
a zatím cíl je skrytý
snad někam kde mě nikdo nevidí
že pláču
že jsem touhou zbitý
že prchám zády od lidí

přeskočím potok
proud tvých přání
schovám se plaše v osikách
a s nimi třást se budu
vítr zlobit
v smutných hrách

do kopců bez nádechu
mezi kmeny
tam čerstvý vzduch snad ochutnám
a jenom chvíli kolem hledím
plíce plním
nejsem sám

plíživé stíny
v barvách noci
a sotva slyšitelný smích
snad něco ve mě
známý pocit
možná jen smutek v očích tvých

mě nutí stát
tam kde se skála
dotýká hřívou tepla hvězd
a váhat
v nevratnosti skoku
zda vstoupit
na poslední z cest
Autor poeta, 18.07.2012
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, zamotán v nedospělosti, eschi, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí