konec.

konec.

Anotace: Když si nejste jistí tím, že je to konec. a ještě méně si jste jistí tím, že konec chcete.

Hlavu mam děravou- střepy tvých slov
Bodají mě! Každou chvíli
Vysál jsi mě svou nespokojeností
Prahnu po tobě! Každou chvíli
Ta tužba je nekonečná…
Dýchám pro tebe! Každou chvíli
Tak proč, nemám úctu sama k sobě?!
Spalují mě vnitřní muka…
Stojíš o mě? Ptám se, každou volnou chvíli
Odpovědi nikdy se nedočkám…
Jedině když ozvu se, že ještě žiju
Pro tebe! Každou chvíli
A v ten okamžik moje sebeúcta bude v prachu.
Miluji tě! Každou chvíli
A zjištění, že ty mě ne, může zabít.
Autor Gwladus, 20.07.2012
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí