já doma...

já doma...

Anotace: je to takové ,jak to ze mě vypadlo, ten konec nic moc,ale ten prostředek myslím dobrý...

 

 

Mám ráda vlky,

to jen tak někdo nemá.

A vztah k lesu,

těch je ještě míň.

Držte mi palce, ať

to všechno zvládnu-

Chybí mi lány kopretin.

 

Mám ráda vodu,

od ní mokré vlasy.

A slunce v tůních

i ryby v nich.

Nad ránem jitro,

 jak vzpomínám si ,

schází v mých nocích

bezesných.

 

Mám ráda lesy,

které stále hřejou,

s vůní smůly-

hřibů v borůvčí...

Ticho je krásné,

najdeš mě celou,

tam ...

 

když srdce poručí...

 

Mám ráda, to

co stále mi schází...

Vášní se drásá

hledá zvláštní stín...

 

Vlků je škoda,

Já však přála si ,

najít své lesy a sebe

v nich...

 

 

 

 

Autor Liduška, 20.07.2012
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: Dračičák, tato22, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám ráda vodu,

od ní mokré vlasy.

A slunce v tůních

i ryby v nich.

Nad ránem jitro,

jak vzpomínám si ,

schází v mých nocích

bezesných.






tohle se mi líbí. ono to psaní není o tom najít univerzální text, který se bude každému líbit, ale najít zalíbení v tom, že prostě píšeme. jak na to reaguje okolí, to je už druhá věc. takže dobrý.

26.07.2012 23:08:25 | CCGREE

To je přesně ono.perfektní:-):-):-D

20.07.2012 22:52:34 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí