Půlnoční hladinou

Půlnoční hladinou

Anotace: ...

*

*

*

Půlnoční hladinou

se rozvířil prach

úspěchy pominou

světlo bdí v tmách

nekrytou vteřinou

čas leží na marách.

 

Půlnoční hladinou

se rozeřval strach

pokládám nevinnou

na starý almanach

kroky mě neminou

projdou se po stranách.

*

*

*

 

 

Autor zaba.zuzla, 25.07.2012
Přečteno 405x
Tipy 7
Poslední tipující: Anjesis, Lenka Krásnodvorská, laludmi, Dračičák, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí