Kupec

Kupec

Anotace: "K"

Na rukou krev z nevyhrané bitvy,
a v hrudi díry ze střeliva.
Otlaky po zbraních, kde někdy asi byly ..
-pitvám si rány zaživa.

Ve strany světové rozeběh se vesmír,
ve střepy prachové puklo srdce mé.
v míření - byls tentokrát přesný,
- důkazem šrámy krvavé.

V rozkladu zbytky v celek dávám,
zoufalství skrylo tvář v dlaně.
A já .. hůř a hůře vstávám,
když projevuješ city - hrané.

Totální destrukce, rozklad osobnosti,
míší se s prachem srdečním.
Dává mi odpověď ve Tvé průhlednosti,
žes všíms mi byl - hlavně konečným.

Kupcem mě samotné ..
- s tečkou.
Autor Analisieren, 11.08.2012
Přečteno 440x
Tipy 3
Poslední tipující: Leonkaaa, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez názvu a poslední sloky je to pěkný. Deprese, smutek.

12.08.2012 12:24:07 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí