Bez Tebe

Bez Tebe

Anotace: Smrt je věc běžná Krutá i něžná Ty jsi byla moje jediná Chutnám dech vína...

Smrt je věc běžná
Krutá i něžná
Ty jsi byla moje jediná
Chutnám dech vína
Objímá mě ticho
Toužím odejít do světa Tvého
Bez Tebe to nejsem já
Ukaž, kudy vede cesta má
Co je člověk bez lásky
Kdo zodpoví mé otázky?
Rozum říká: "už se probuď"
Srdce odpoví: "protni kudlou hruď"
Ať je den, či noc
Sil nezbývá mi moc
Že je zima chladná
Co teprv pocit prázdna
Autor Carmen, 14.08.2012
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí