Přítel - Strach

Přítel - Strach

Anotace: .....nebojte se nahlédnout skrze tuto básničku :-D

Sílící prach

snáší se

v obláčcích

- strach -

z nebeských

stezek

tak vábně

už ho mám na očích

jako malý penízek

co ve vzduchu se zatočí

"echm, asi jsem se přeřek,

asi to nevyjde,

bojím se vykročit

do budoucích

výčitek,

jsem sám..."

Sílící prach

útočí proti našim vidinám

- zlomený vrah -

a já jen slzy polykám.

(sám)
Autor Jasmin de Paris, 26.02.2005
Přečteno 594x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí