...poslední slza...

...poslední slza...

Anotace: Slza z oka kane, vítr prudce vane, samota bedra tíží, tělem se k zemi blíží. Slza...

Slza z oka kane,
vítr prudce vane,
samota bedra tíží,
tělem se k zemi blíží.

Slza slzu míjí,
vzpomínky ubíjí,
jistota v dáli mizí,
život jí je cizí.

Slzy, zrada, muka,
chvěje se teď ruka,
v očích jiskra dohoří,
dýku si v srdce ponoří.

Slzy se s krví mísí,
nic mrtvou nevzkřísí,
dívka snad bez vady,
neunesla tíhu zrady.
..................................................

...slza se kapky krve ptá,
proč je doba takto zlá...
Autor Dód, 21.08.2012
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: Ashita Abigor, TeruKurosaki, Anjesis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I pesimistické básně mohou být krásné.
Tohle je jedna z nich.

21.08.2012 14:42:06 | TeruKurosaki

Díky.

21.08.2012 15:18:41 | Dód

Rádo se stalo :-)

21.08.2012 15:26:39 | TeruKurosaki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí