Teď jsem tvůj šašek

Teď jsem tvůj šašek

Anotace: ...tak si kopni dokud můžeš...

Teď jsem tvým bláznem,
co ze sebe hlupáka dělá,
jen tak se zkopat nechá
a rány počítá nad ránem.

Urážky poslouchá.
Za masku schová duši,
tak jak se na šaška sluší,
pro svého pána tancuje.

Balancuji na vlásku,
smím ti blízko stát,
přitom divadlo hrát,
že nechci tvou lásku.

Však jako věrný pes
ležím ti u dveří
čekám úsměv,pohlazení
a zatím jen
zdechnu v zapomnění...
Autor Alain, 25.08.2012
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: Gregy, srozumeni, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První dvě sloky velmi dobré. Dobře zpracovaná myšlenka s jasným prožitkem.

25.08.2012 15:28:28 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí