aukce křehkých přání

aukce křehkých přání

Anotace: podvečerně doladěno

otázek víc než odpovědí
někteří lžou
jiní vědí
a najdeš i pár takových
co raději tě neslyší
přeladí

dokupuj nové součásti
do strojku přesýpacích barev
umíchej odstín
nerozhodný v jasu
přidej pár asi
špetku nervozity hlasu
výkřik do ticha
plátno pni

docela nedávno
na aukci křehkých přání
po třetím odklepnutí
pousmání
že neprodejné city
s prošlou teorií
spatří svět

chladné jsou oči
zaschlé slzy v lesku
motýlů hejna čeří hladinu
utrhnout zvadlou
růží zdá se podlé
dokud si trny hoví ve vínu
Autor zamotán v nedospělosti, 29.08.2012
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Kirsten, Gregy, Lenka Krásnodvorská, srozumeni, Sarah
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Melodické. Jednoduše sdělné. Dobré.

31.08.2012 18:08:03 | Gregy

Děkuji za návštěvu :-D

03.09.2012 23:16:56 | zamotán v nedospělosti

Líbí se mi, hlavně druhá půlka...***

30.08.2012 00:58:12 | srozumeni

No jo .druhá půlka,to už jsem byl zahřátej a pak to jelo samo . ;-)

03.09.2012 23:18:23 | zamotán v nedospělosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí