spoutaná

spoutaná

Anotace: o vězení z předsudků, pocitů a citů

Na věky strachem poutaná,
jak srna v zubech smečky vlků,
lovná zvěř, lovci uhnána,
zvoucí zlé stvůry do útoku.

V zajetí cizích pohledů,
vězení s mříží z odsouzení,
provaz, jenž přervat nesvedu,
byť mnohé je, nic vlastně není.

V řetězech, jako pouhý stín,
na slzách, místo na polštáři,
ne, už se ani nebráním,
proč ještě vůbec hledat záři?
Autor Anjesis, 04.09.2012
Přečteno 396x
Tipy 6
Poslední tipující: E., Trash75, Charibeja, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle báseň má dnes dvojičku

04.09.2012 14:25:59 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí