Hlasy v mé hlavě

Hlasy v mé hlavě

Anotace: Slyším hlasy, a nevím co s nimi, co chtějí asi, snažím se vyjít s nimi... Nejde to....

Slyším hlasy,
a nevím co s nimi,
co chtějí asi,
snažím se vyjít s nimi...
Nejde to.

Hlasy v mé hlavě,
radí mi v životě,
ovládají mě hravě.

Proč to dělají,
vědí jen oni,
stalo se co stalo,
jako v loni...

Držím žiletku,
a on řekne ,,ted´!!!´´
zavřu oči,
nadechnu se,
,,udělalas to,hled´!!!´´

Kouknu na ruku,
všude krev,
už mám záruku,
že to není zjev..

Mé zjizvené ruce,
jsou mi důkazem,
že chci utéct,
jejich rozkazem.

Koukám dolů a on řekne ,,skoč!´´,
zavřu oči,
předkloním se,
padám...
Ale proč???

probudím se v nemocnici,
žiju ale proč??
Asi to tak chtěli,
proč si se mnou hrají???
Autor Vanny, 05.09.2012
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí