Neoblíbená

Neoblíbená

Anotace: Jsem....

Jen pouhý pohled a odvrací zrak.
Jako bych byla odporný brak.

Sedíc sama v řadě třetí.
Minuty jen stěží letí.

Oči v knize přikované.
Nevím, zda je mi to dané.

Nemají mě rádi, a já nevím proč.
Jsem neoblíbená tak jako červotoč.
Autor Moniska, 05.09.2012
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: anda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí