Jen tak se schoulit

Jen tak se schoulit

Anotace: Jen tak se schoulit,....myšlenkový pochod, nic složitého, prostě hromada myšlenek vysypaná na "papír".... :)

Jen tak se schoulit,
a nebrečet do polštáře
to dneska nefrčí
já řeknu to Báře,
a taky Romaně,Petře a Karolínce,
že mám náladu na mazlení,
a to prosím tak dvě unce.

Jen tak se schoulit,
a šeptat si milá slova,
za která se snad ten,
ten všední den schová.

Řeknu to Ivaně, a Zuzce a Markétě,
že nejlepší to je přes den
a taky v noci,
pěkně doma né na tanečním parketě.

Ale co naplat když tohle všechno jsou
jen dívčiny imaginární,
proto vezmu polštář
a odletím do snů,
smějete se mi?
já vím že nejsem normální...
Autor Redingar, 05.09.2012
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí