Úryvek z dopisu

Úryvek z dopisu

Anotace: ...

Zavřeny dveře pro tvou lásku,
dnes naposled mávám ti, příteli ...

... Kdyby jen tvé oči věděly,
po kolika polích mé slzy,
za tvoje hříchy se rozběhly,
kolik tvých činů je mrzí.

Zavřeny dveře pro mou lásku,
na hrob si tesám, příteli ...

... Kdyby jen dlaně tvé věděly,
jak vina mne na bedrech sžírá,
ruce se naposled zachvěly,
mé srdce bez tebe umírá.
Autor Aaliyan, 08.09.2012
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Gregy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvého srdce by byla škoda
jistě jiná láska Tě k sobě volá
za nějaký čas
láska najde si Tě zas)

11.10.2012 14:25:41 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí