---

---

Anotace: pro -

Slova jako vlnobití moře, záhořovo lože…
 
extrémnost pocitů a radikalita uvnitř nich
Jsem uhašen z přívalu tísně a nehořím
jen doutnám v příměří s žalem kvůli -
pak se snad vzchopím a zase vzplanu
 
Viděl jsem tě, v záři měsíce, po boku koleje
viděl jsem tě v mlze své pamětní hlavy
skrze davy jiných zářezů v kůře…
 
A půlnoční můře bych potřásl křídlem
abych z prachu jejích perutí směl letět za tebou
nebo bych měl snad padat?
 
V noci se probouzím a pláču
zase
ze své existence a z jejich nevědomosti 
vidím je všude, mrtvolné a tiché
a opilost očí je v nich hluboko vryta
 
V noci když jsou sny nejsilnější jsem poslouchal
je hlas mocnější než pohled do očí?
maš Ty, - , upřímnou duši? Je tohle jen sen?
 
Ocitám se v rozpolcení ducha pln sucha.
Autor C. Woolf, 08.09.2012
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: srozumeni, Sarah, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí