Písmenkové rýmování

Písmenkové rýmování

Anotace: no nevím, kam to zařadit...

Víla Verča volnost vzývá,

očima se opozdívá,

plno pláče, polní ptáče,

nedoskáče... Nedoskáče...

Samý smutek, slané slzy,

bude blaze, bude... Brzy...

Každý kouzlí krásný konec,

zas zní zvukem zlatý zvonec...

Zvoní, zvoní pro Zlatušku,

míjí malou, modrou mušku.

Nepochopí nikdo nic...

Vzlyká víla víc a víc.

Autor genca, 09.09.2012
Přečteno 944x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Ashita Abigor
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zařadil bych to mezi říkanky..a...je to roztomilý.
RM.

11.12.2012 13:04:06 | Robin Marnolli

Mě se líbí...:)

11.09.2012 11:13:59 | Ashita Abigor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí