Pohladit okamžik

Pohladit okamžik

Anotace: Pohladit okamžik

Deprese, prázdno, mizení vizí.
Obrátit myšlenky, najít city.
Den je naruby, slova kloužou.
Všechno ztratit a pak znova najít.
Mluvit o něčem a k někomu.
Nehledat to, co najít nejde.
Pohladit okamžik.
Těšit se na další.
Uvidět smysl a tudy se dát.
Autor J.T., 09.09.2012
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Adelheidis, čiči
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí