Chvíle

Chvíle

Anotace: ...

Čekáme na chvíle
co nikdy nenastanou
I když odpověď...
známe
a stále doufáme
že naše předtucha
je omyl

A naše naděje
přetrvává
a její záruční lhůta
je neomezená
dokud
jí někdo nepropíchne
jako bublinu
a její kapky
se nerozprsknou
do našich
již prázdných tváří
bez údivu
bez zklamaní
bez smutku i odevzdání
jen s prázdnými
výrazy
se špetkou rezignace
a hrstkou oněmění

A v momentě
kdy vše přehluší
ticho
a rozbouří klid
a stovky kapek
na našich tvářích
stečou dolů
a zbyde jen
prázdno
Tak naše chvíle
si najde cestu
a kapky
se zase spojí v jedno
a bublina
nás pohltí...

Autor Josephine, 13.09.2012
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: poeta, TeruKurosaki
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně se četla ale musím souhlasit.Naděje má nekonečnou otevírací dobu :)

13.09.2012 11:16:21 | poeta

Myslíš, že naděje má omezenou záruční dobu? Není věčná?
Dávám tip!

13.09.2012 11:07:06 | TeruKurosaki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí