pocit směru

pocit směru

Anotace: ..

Pocit je potřeba
co nutí k činu
láká vinu
žene dál
po rozpadlých stezkách
kolem skal
kde nebezpečí pádu násobí se
ví se
že dole tvrdá zem
na ní dopadnem
a ve chvíli kdy vyprchává
život
z těla
jedna smělá otázka se vkrádá
proč i těm krásným větrům
nastavujem záda
proč nečelíme čelem bytí
tak se cítí
vítr
vlasům vlání dává
možnost žit

pokud nám pocit radí
jinak a nám to vadí nehodí se
do obrazu
motiv
v míse plody zrají
nekazí se

rozhodně tím směrem
kam ohýbá se strom
kam běží
letí draci našich smutků
a jejich lana odvíjí se
až jsou tečky pouhé
třepetevé
za obzor
Autor poeta, 16.09.2012
Přečteno 415x
Tipy 6
Poslední tipující: Noc17, PriceznaKonzuelaBananaHemok, Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako že.krize středního věkůů???:)

16.09.2012 10:46:42 | Noc17

Jakože piš až se probudíš ne naopak :)))

16.09.2012 10:51:36 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí