Lidská nenávist

Lidská nenávist

Anotace: K tomu bych řekl jedno že mě děsí to jak se lidi mezi sebou maj rádi jak vše ničej a sebe též je to smutné doufám že to časem pomine

01
Vytratili se mi vzpomínky
Nejsem si pravdou docela jist
Marně si vzpomínám
Je -li to pravda nebo jen sen
Zdá se mi sen
Krvavý sen to byl

02
Když už se mnou válka zkoncovala
Bojím se pravdy
A stále sním o krutosti války
Uvnitř duše začala mi řvát
A stále se bojím dalšího násilí

03
Cítím se jak němec
V ústech cítím krev
V hlavě mám stále pusto
V očích na mě číhá smrt
Lidé tu padli za svou čest
Stále lidstvo nepochopilo
Smysl slova čest

04
Rodiny řvou bolestí
Jen já sem v očích klidný
Svůj čas trávím s černou růží
A truchlím nad rakví sám
Já řvu bolestí
Kdy ta bolest a utrpení skončí!
A pravda vyjde na jevo
A lidé si začnou více vážit života než smrti

05
Když už je po válce a lidé se skoro vyvraždili
Tak začal jsem přemýšlet
Co je život zač
Mráz mi běhá po zádech
Ach bože vzbuď mě!!!
Ach bože nech mě hnít v pekle

06
Jdu sám po té cestě
Kterou tu prošlapala lidská krev
A nechutnost v nenávist sebe sama
Moje truchlící duše si vzpomíná
Na ten krvavý masakr
Autor The Crow, 12.01.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ronny ahooj,napiš mi...Stýská se mi

11.05.2007 17:50:00 | The Crow

ahoja..vsechny tva díla jsou perfektni..moc...je dobre ze si tu...

28.02.2007 16:05:00 | Zimulka89

vráno, to je úžasné!!!

15.01.2007 10:49:00 | black.heart

ouu... opravdu si ten mráz vyvolal.. doset emotivní..

12.01.2007 21:39:00 | Najlin

Proč tolik nenávisti? Nejsi jedinej kdo se nenarodil se zlatou lžíčkou.

12.01.2007 21:36:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí