malá bouře tvých moří

malá bouře tvých moří

Anotace: Slza na mořské hladině nezaniká,jen splyne..

rozpoutám na tvé hladině
vlny co v dráze letu
vodních ptáků
v řezavém hukotu se lámou
nevinně

aby pak při dopadu
změnily se v slzy
tak žhavé
co do kúže ti vypalují
smutku cejch

dopřej mi čas chci chvíli
před plátnem tiše stát
malovat v duchu
jemné linky
inspirován

tíhou ztrát
Autor zamotán v nedospělosti, 23.09.2012
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Kirsten, Sarah, Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí