Ta druhá

Ta druhá

Anotace: ..

Srdce rychle buší,
v těle s prázdnou duší.
Do očí slzy se derou,
já chtěla bych být tvojí ženou.

Ruku v ruce jít s tebou životem,
jak smířit se s tím,
že spolu už nebudem??

Osud rozdělil naše cesty,
jiná bude v roli nevěsty.
Ted sem já ta druhá,
bolest v srdci bodá.

Začíná noc a já sním si náš sen,
nechci,aby přišel nový den.
Nechci se bez tebe probudit
..a tím svůj sen zapudit..
Autor Eresiel, 23.09.2012
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Bol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí